Skip to content

Stel uw eigen
dakkapel samen

Waar kunnen we u mee helpen?

Zonwering

Zonwering in uw dakkapel is de ideale oplossing om de hitte in de zomer buiten te houden. Bij Dakkapel Limburg is een zonwering in de dakkapel een optionele toevoeging. De zonwering wordt aan de buitenkant van de dakkapel gemonteerd, zodat de zon én de hitte ook echt buitenshuis blijven. Verder wordt de zonwering weggewerkt in het boeideel, waardoor het van buiten een perfect afgewerkte uitstraling heeft, zonder bakken in het zicht waar de zonwering in rolt als hij omhoog is. Naast het feit dat de zonwering de zon tegenhoudt, krijgt u evengoed licht binnen.

Een zonwering is enkel voor de zon te weren. Een rolluik is goedkoper en een meer functionelere oplossing om in uw dakkapel te laten plaatsen.

De voordelen van zonwering

Er zijn een aantal redenen waarom het een verstandige keuze is om zonwering in te laten bouwen in uw dakkapel. De naam spreekt het eerste voordeel uit: het weert de zon. Als de zon direct op het dakkapel schijnt, houdt het zonlicht en veel warmte van buitenaf tegen. Vooral als de ramen van de dakkapel in de richting van het zuiden, zuidoosten of zuidwesten liggen is het zeer aan te raden om zonwering of een rolluik te nemen bij de dakkapel. Zo kunt u veel warmte tegen gaan in uw huis, tijdens warme zomer dagen.

Vraag een adviesgesprek aan en ontvang jouw offerte

Na het adviesgesprek zullen wij uw wensen vertalen in een offerte op maat, zodat u exact weet wat het gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Wij proberen de offerte binnen 2 weken te versturen zodat u deze rustig kunt nalezen. De exacte prijsopgave is onder voorbehoud van de wensen die u heeft.  

Bent u akkoord met de offerte en kloppen alle technische gegevens? Dan gaan we over tot het inplannen van de opdracht.

aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een goede, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van 8 tot 16 weken én kunnen we de dakkapel monteren in één dag. Wij bieden service van A tot Z, vanaf onze eerste afspraak bij uw aan huis, tot aan het plaatsen van het dakkapel maar ook als er ooit iets mee is zijn we altijd bereid om u te helpen.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces bieden we u altijd een scherpe prijs aan. Door de materialen met grote voorraden in te kopen proberen we tussentijdse prijsstijgingen te voorkomen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we u binnen 2 weken een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijgt u altijd een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze werkwijze en voorbereiding van waterdicht maken in de werkplaats. Wij maken het dakkapellen tot 11 meter in onze werkplaats, waardoor we deze alleen nog maar op uw dak hoeven te hijsen. Onze vakmensen werken hem hoogwaardig af en u bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel tegen een concurrerende prijs. Hieronder vind u onze werkwijze in zeven stappen.

  1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek, bij u op locatie, waarbij we uw wensen bespreken en de mogelijkheden van uw aanvraag bekijken.
  2. We bekijken de situatie en berekenen ter plaatsen met u uit hoe groot het dakkapel zal worden. Dient er een constructieberekening plaats te vinden? Hiervoor hebben wij een contactpersoon.
  3. Vervolgens maken we een offerte en kunt u met vragen of wijzigingen hierin, contact opnemen met ons via e-mail.
  4. Na uw ondertekening van de opdrachtbevestiging, gaan wij direct voor u aan de slag, de productie duurt minimaal vijf tot acht weken i.v.m. het bestellen van de ramen / rolluiken.
  5. Als de productie en montage van het dakkapel is ingepland, krijgt u van ons een montagedatum per mail doorgestuurd.
  6. Onze vakmensen plaatsen de dakkapel binnen één dag op u dak.
  7. U kunt aan de slag met het inrichten van uw extra woonruimte! U hebt 10 jaar garantie op de waterdichtheid van het dakkapel die u hebt laten plaatsen door Dakkapel-Limburg.

Naast maatwerk dakkapellen die we in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kunt u bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. U kunt zo een keuze maken uit rolluikenkozijnen en meer

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening dienen te houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. De prijs voor een dakkapel ligt afhankelijk van jouw wensen tussen de € 6.000,- en € 15.000,-. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Tijdens ons gesprek, bij uw thuis, stellen wij u de vraag m.b.t. afvoeren afval. Hierin zijn 3 opties:

  1. U ruimt alles zelf op;

Wij leveren alles veegschoon af en stofzuigen, maar het afval laten wij liggen en dient u zelf af te voeren.

  1. U rijdt met onze vakmensen mee naar de milieustraat;

Wij helpen u met het naar beneden dragen van het afval, leggen/zetten alles op onze aanhangkar en u rijdt achter ons aan/met onze bus mee naar de milieustraat. Het aantal knippen gaat van uw pas af en wij helpen u met het deponeren van het afval bij de milieustraat en zetten u daarna thuis af.

  1. Wij ruimen alles op en voeren het afval voor u af.

U hoeft zelf niets te doen, wij zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd en het afval wordt afgevoerd.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.