Skip to content

Betaling voor uw dakkapel aanvragen en regelen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Nationaal Warmtefonds

Via het Nationaal Warmtefonds is het mogelijk om een energiebespaarlening tegen 0% rente aan te vragen.

 

 1. Eisen dakkapel:

Gevel, dak en beglazing van dakkapel moeten voldoen aan onderstaande isolatiewaarden

  1. Dakisolatie: minimale isolatiewaarde 3,5 KW
  2. Gevelisolatie: minimale isolatiewaarde 3,5 KW
  3. Hoogrendementsbeglazing: max. U waarde 1,2 W/mk
  4. Deze info is afkomstig van: https://www.warmtefonds.nl/faq/kan-ik-een-dakkapel-laten-financieren-bij-het-warmtefonds?tab=Particulier
 1. Ga naar de website en scroll stukje omlaag en je ziet de info

 

 1. De lening is ook mogelijk voor kosten van andere isolerende maatregelen

Onder anderen

  1. Hoogrendementsbeglazing (eventueel inclusief kozijn) Maximale U-waarde van 1,2 W/m²K (houten en kunststof kozijnen voldoen)
 1. Naast de leningmogelijkheid zit er tevens subsidie op vervanging ramen.
    1. Subsidie 2022
    2. HR++ glas € 53 /m2
    3. Triple glas € 150 /m2
  1. Andere isolerende maatregelen, zie PDF bijlage van deze mail

 

 1. De Energiebespaarlening is een lening van het Nationaal Warmtefonds, een fonds dat wordt gevuld door onder andere de Rijksoverheid.
 2. Vanaf 1 november is het mogelijk om geld te lenen tegen 0% rente voor de hele looptijd
  1. Mits verzamelinkomen < € 45.014
  2. Mits je wel nog door een bepaalde inkomenstoets komt. Ze sluiten aan bij normen van:
 1. https://www.verzekeringscentrum.nl/verzekeringen/berekenvkm/
 2. https://www.vfn.nl/
  1. Zie: https://www-nederweert24-nl.cdn.ampproject.org/c/s/www.nederweert24.nl/2022/10/12/energiebespaarlening-met-0-rente-mogelijk/amp/
 1. Looptijd financiering
 1. Van € 1.000 tot € 15.000: vrije keuze tussen 7, 10 of 15 jaar
 2. Van € 15.000 tot € 25.000: vrije keuze tussen 7, 10, 15 of 20 jaar
 1. Er zijn geen afsluitkosten
 2. Max. financiering is € 25.000
 1. Uitzondering: Voor een Zeer Energiezuinig Pakket of Nul op de Meter kan max. € 65.000,- geleend worden
 1. Bij de aanvraag van de lening moet je offertes meesturen
  1. Het is ook mogelijk om de isolerende maatregel al uit te voeren en de financiering aan te vragen obv de factuur die iemand ontvangen heeft. Factuur moet dan wel max. 2 maanden oud zijn.
 2. Instructie aanvraag Energiebespaarlening, zie: https://www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-financieringsregeling/80
 3. Voorwaarden Energiebespaarlening, zie: https://www.warmtefonds.nl/faq/wanneer-kan-ik-in-aanmerking-komen-voor-de-energiebespaarlening-met-0-rente?tab=Particulier
 1. Je moet o.a. offerte aanleveren
 2. En een verklaring aannemer/installateur dat voldaan wordt aan voorwaarden warmtefonds, zie: https://www.warmtefonds.nl/faq/wat-moet-ik-doen-als-ik-een-verklaring-aannemerinstallateur-moet-aanleveren-maar-nog-niet-wil-overgaan-tot-koop?tab=Particulier
 1. Je krijgt (als je alle documenten aangeleverd hebt) binnen circa 10 werkdagen bericht of de aanvraag goedgekeurd is
 1. Offerte is vervolgens 3 maanden geldig
 2. Je bouwdepot is standaard negen maanden geldig. Als je na negen maanden nog gebruik wil maken van je depot, kun je de looptijd verlengen.

Download de verklaring

Vraag een adviesgesprek aan en ontvang jouw offerte

Na het adviesgesprek zullen wij uw wensen vertalen in een offerte op maat, zodat u exact weet wat het gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Wij proberen de offerte binnen 2 weken te versturen zodat u deze rustig kunt nalezen. De exacte prijsopgave is onder voorbehoud van de wensen die u heeft.  

Bent u akkoord met de offerte en kloppen alle technische gegevens? Dan gaan we over tot het inplannen van de opdracht.

prijzen dakkapel
aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een unieke, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van vijf tot acht weken én kunnen we de montage doen in één dag. Maar daar stoppen we niet: we zijn zo zeker van ons product, dat we garantie op de dakkapel bieden van 15 jaar. Wij bieden de perfecte service, vanaf het eerste advies bij ons in de showroom en het aanvragen van een vergunning, tot aan het intekenen, monteren én de nazorg nadat de dakkapel bij jou op dak gemonteerd is.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces en door het gebruik van hoogwaardig polyester, drukken wij de kosten en kun je een dakkapel laten plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we je snel een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijg je altijd een snelle, professionele plaatsing van jouw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze hoogwaardige prefab polyester dakkapellen. Wij maken de dakkapel uit één geheel prefab in onze werkplaats, waardoor we hem alleen nog maar op jouw dak hoeven te hijsen. Onze monteurs werken hem hoogwaardig af en je bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel en tegen vriendelijke prijs. Hieronder vind je onze werkwijze in zeven stappen.

 1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarbij we jouw wensen bespreken en de technische mogelijkheden van jouw woning bekijken.
 2. We bekijken of er een vergunning nodig is en vragen die, indien nodig, aan.
 3. Vervolgens maken we een offerte en bespreek je deze met een van onze adviseurs, waarna jullie samen de puntjes op de i zetten. 
 4. Na jouw akkoord gaan wij direct voor je aan de slag, de productie duurt vijf tot acht weken.
 5. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en als de productie bijna afgerond is maken we een afspraak om de dakkapel te komen monteren.
 6. Onze monteurs plaatsen de dakkapel binnen één dag op je dak. Geen zorgen, aan het einde van de dag ruimen zij hun rommel op.
 7. Jij kunt aan de slag met het afwerken en inrichten van jouw extra woonruimte! Je hebt 10 jaar garantie op de dakkapel die je hebt laten plaatsen.

Naast maatwerk dakkapellen die we prefab in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kun je bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. Je kunt zo een keuze maken uit rolluiken, kozijnen en meer.

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening moeten houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. Wel zijn we in staat om binnen 24 uur een prijsindicatie te sturen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.