Skip to content

Dakkapel laten maken in Nederweert

Waar kunnen we u mee helpen?

Dakkapel Nederweert

Wilt u een dakkapel laten maken in Nederweert Limburg? Dan bent u bij Dakkapel-Limburg aan het juiste adres.

Wat is uw droom voor de zolderruimte: een speelkamer en/of slaapkamer voor de kinderen? Een kantoorruimte? Een ruimere badkamer?

Een dakkapel geeft uw woning meer ruimte en zorgt voor meer licht, zodat uw woongenot wordt vergroot, of u nu een prefab dakkapel wilt van hout, kunststof, zink of aluminium, met of zonder rolluik. Dakkapel Limburg kan deze droom laten uitkomen.

De meeste dakkapellen maken wij met overstekken, dit is echter uw keuze. Meestal maken wij de overstekken op een manier dat in de voorzijde het eventuele rolluik weggewerkt kan worden en wij aan de zijkanten een onder uitloop kunnen wegwerken. Het komt ook weleens voor dat er geen overstek gemaakt kan worden, b.v. in verband met het niet verkrijgen van een vergunning, of in verband met het aanzicht van de buren of het type woning.

Een traditioneel dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Bij een Velux dakkapel serre bestaat ook het dak uit diverse dakramen, waardoor er 3 keer meer licht naar binnen komt.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.