Skip to content

Wij zijn gespecialiseerd
in maatwerk dakkapellen

Waar kunnen we u mee helpen?

Één team

Mijn naam is Ruud Smolenaers. Ik ben getrouwd met Linda en samen hebben wij een dochter. In 2009 heb ik mijn bedrijf  Ruud Smolenaers Timmerwerken in Nederweert opgericht. Sindsdien heb ik al vele mooie projecten mogenuitvoeren. Inmiddels zijn we gegroeid naar een team met meer dan 6 man personeel en maken we onwijs gave projecten, zowel in de nieuwbouw als renovatie. Iedere werkbus is uitgerust met alle benodigde gereedschap. Hiermee maken wij het mogelijk om goed en nauwkeurig werk te leveren op locatie.

Ruud Smolenaers

ruud

Ruud

collega2

Souffian

niels

Niels

Ontwerp zonder titel (25)

Geert

bram

Bram

Ontwerp zonder titel (23)

Jordy

John

John

linda

Linda

Wij zijn onderdeel
van Timmerwerken Limburg

Ik lever absoluut maatwerk om zo samen met u tot een goed resultaat te komen.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht is voor zowel het product als de klant. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan.

aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een goede, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van 8 tot 16 weken én kunnen we de dakkapel monteren in één dag. Wij bieden service van A tot Z, vanaf onze eerste afspraak bij uw aan huis, tot aan het plaatsen van het dakkapel maar ook als er ooit iets mee is zijn we altijd bereid om u te helpen.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces bieden we u altijd een scherpe prijs aan. Door de materialen met grote voorraden in te kopen proberen we tussentijdse prijsstijgingen te voorkomen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we u binnen 2 weken een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijgt u altijd een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze werkwijze en voorbereiding van waterdicht maken in de werkplaats. Wij maken het dakkapellen tot 11 meter in onze werkplaats, waardoor we deze alleen nog maar op uw dak hoeven te hijsen. Onze vakmensen werken hem hoogwaardig af en u bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel tegen een concurrerende prijs. Hieronder vind u onze werkwijze in zeven stappen.

  1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek, bij u op locatie, waarbij we uw wensen bespreken en de mogelijkheden van uw aanvraag bekijken.
  2. We bekijken de situatie en berekenen ter plaatsen met u uit hoe groot het dakkapel zal worden. Dient er een constructieberekening plaats te vinden? Hiervoor hebben wij een contactpersoon.
  3. Vervolgens maken we een offerte en kunt u met vragen of wijzigingen hierin, contact opnemen met ons via e-mail.
  4. Na uw ondertekening van de opdrachtbevestiging, gaan wij direct voor u aan de slag, de productie duurt minimaal vijf tot acht weken i.v.m. het bestellen van de ramen / rolluiken.
  5. Als de productie en montage van het dakkapel is ingepland, krijgt u van ons een montagedatum per mail doorgestuurd.
  6. Onze vakmensen plaatsen de dakkapel binnen één dag op u dak.
  7. U kunt aan de slag met het inrichten van uw extra woonruimte! U hebt 10 jaar garantie op de waterdichtheid van het dakkapel die u hebt laten plaatsen door Dakkapel-Limburg.

Naast maatwerk dakkapellen die we in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kunt u bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. U kunt zo een keuze maken uit rolluikenkozijnen en meer

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening dienen te houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. De prijs voor een dakkapel ligt afhankelijk van jouw wensen tussen de € 6.000,- en € 15.000,-. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Tijdens ons gesprek, bij uw thuis, stellen wij u de vraag m.b.t. afvoeren afval. Hierin zijn 3 opties:

  1. U ruimt alles zelf op;

Wij leveren alles veegschoon af en stofzuigen, maar het afval laten wij liggen en dient u zelf af te voeren.

  1. U rijdt met onze vakmensen mee naar de milieustraat;

Wij helpen u met het naar beneden dragen van het afval, leggen/zetten alles op onze aanhangkar en u rijdt achter ons aan/met onze bus mee naar de milieustraat. Het aantal knippen gaat van uw pas af en wij helpen u met het deponeren van het afval bij de milieustraat en zetten u daarna thuis af.

  1. Wij ruimen alles op en voeren het afval voor u af.

U hoeft zelf niets te doen, wij zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd en het afval wordt afgevoerd.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.