Skip to content

Stel uw eigen
dakkapel samen

Waar kunnen we u mee helpen?

Rolluiken

Wanneer er geen rolluik in de dakkapel gemaakt hoeft te worden en u dit ook niet op een ander moment wenst, wordt er ook geen voorziening voor gemaakt, mits dit expliciet door u van te voren wordt aangegeven. Wij vragen u vooraf hierover goed na te denken.

Het enige wat wij uitbesteden bij dakkapellen, zijn de rolluiken. Deze worden door een 3e partij geplaatst in onze werkplaat en zijn van het merk Heroal. De rolluiken zijn afgesteld voordat het dakkapel op het dak gehesen wordt.

Houdt er rekening mee, dat er door wrijving bij het oprollen van de rolluiken, lichte krasvorming kan ontstaan, zeker bij donkere kleuren zijn krassen sneller zichtbaar.

Rolluiken zijn in vele kleuren leverbaar, de 4 standaardkleuren zijn:

 • Wit RAL 9010 / 9016;
 • Crème wit RAL 9001;
 • Antraciet RAL 7016;
 • Zwart RAL 9005.
Rolluik Wit
Rolluik Creme Wit
Rolluik Antraciet
Rolluik Zwart

De Voordelen van een rolluik

De bediening kan op diverse manieren. Standaard zit er een opbouwschakelaar bijgeleverd met een stekker eraan. Deze kunnen wij, indien wenselijk, aansluiten. Indien dit niet wenselijk is, zal de stroomkabel nog verwerkt dienen te worden in een inbouwdoos en aangesloten moeten worden op het stroomnet. Ook zal er een inbouwschakelaar aangeschaft dienen te worden. Ook een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

De rolluiken zijn altijd elektrisch te bedienen. Ramen zijn al snel te groot en te zwaar om met de hand te bedienen. Ook constructie technisch is het met inbouwrolluiken niet makkelijk om deze handbediend te realiseren. Wij bouwen het rolluik altijd in de overstek aan de voorzijde.

Wij gebruiken altijd Somfy motoren en laten het rolluik aansluiten op een aanslagprofiel, wat onder het raam gemonteerd is om op deze manier het licht van buitenaf tot een minimum te beperken.

Solar is ook een optie, maar raden wij u af. Wij vernemen regelmatig dat zich problemen voordoen met deze bediening.

Vraag een adviesgesprek aan en ontvang jouw offerte

Na het adviesgesprek zullen wij uw wensen vertalen in een offerte op maat, zodat u exact weet wat het gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Wij proberen de offerte binnen 2 weken te versturen zodat u deze rustig kunt nalezen. De exacte prijsopgave is onder voorbehoud van de wensen die u heeft.
 
Bent u akkoord met de offerte en kloppen alle technische gegevens? Dan gaan we over tot het inplannen van de opdracht.

aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een goede, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van 8 tot 16 weken én kunnen we de dakkapel monteren in één dag. Wij bieden service van A tot Z, vanaf onze eerste afspraak bij uw aan huis, tot aan het plaatsen van het dakkapel maar ook als er ooit iets mee is zijn we altijd bereid om u te helpen.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces bieden we u altijd een scherpe prijs aan. Door de materialen met grote voorraden in te kopen proberen we tussentijdse prijsstijgingen te voorkomen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we u binnen 2 weken een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijgt u altijd een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze werkwijze en voorbereiding van waterdicht maken in de werkplaats. Wij maken het dakkapellen tot 11 meter in onze werkplaats, waardoor we deze alleen nog maar op uw dak hoeven te hijsen. Onze vakmensen werken hem hoogwaardig af en u bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel tegen een concurrerende prijs. Hieronder vind u onze werkwijze in zeven stappen.

 1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek, bij u op locatie, waarbij we uw wensen bespreken en de mogelijkheden van uw aanvraag bekijken.
 2. We bekijken de situatie en berekenen ter plaatsen met u uit hoe groot het dakkapel zal worden. Dient er een constructieberekening plaats te vinden? Hiervoor hebben wij een contactpersoon.
 3. Vervolgens maken we een offerte en kunt u met vragen of wijzigingen hierin, contact opnemen met ons via e-mail.
 4. Na uw ondertekening van de opdrachtbevestiging, gaan wij direct voor u aan de slag, de productie duurt minimaal vijf tot acht weken i.v.m. het bestellen van de ramen / rolluiken.
 5. Als de productie en montage van het dakkapel is ingepland, krijgt u van ons een montagedatum per mail doorgestuurd.
 6. Onze vakmensen plaatsen de dakkapel binnen één dag op u dak.
 7. U kunt aan de slag met het inrichten van uw extra woonruimte! U hebt 10 jaar garantie op de waterdichtheid van het dakkapel die u hebt laten plaatsen door Dakkapel-Limburg.

Naast maatwerk dakkapellen die we in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kunt u bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. U kunt zo een keuze maken uit rolluikenkozijnen en meer

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening dienen te houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. De prijs voor een dakkapel ligt afhankelijk van jouw wensen tussen de € 6.000,- en € 15.000,-. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Tijdens ons gesprek, bij uw thuis, stellen wij u de vraag m.b.t. afvoeren afval. Hierin zijn 3 opties:

 1. U ruimt alles zelf op;

Wij leveren alles veegschoon af en stofzuigen, maar het afval laten wij liggen en dient u zelf af te voeren.

 1. U rijdt met onze vakmensen mee naar de milieustraat;

Wij helpen u met het naar beneden dragen van het afval, leggen/zetten alles op onze aanhangkar en u rijdt achter ons aan/met onze bus mee naar de milieustraat. Het aantal knippen gaat van uw pas af en wij helpen u met het deponeren van het afval bij de milieustraat en zetten u daarna thuis af.

 1. Wij ruimen alles op en voeren het afval voor u af.

U hoeft zelf niets te doen, wij zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd en het afval wordt afgevoerd.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.