Skip to content

Wat kost een dakkapel
laten plaatsen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Kwaliteit

Wij berekenen onze dakkapel kosten altijd aan de hand van een standaard prijs inclusief montage. Uiteraard komen daar eventueel nog extra kosten voor jouw dakkapel bij die samenhangen met jouw persoonlijke wensen en eisen. Denk aan extra opties of toevoegingen, zoals een airco of rolluiken die de kosten van je dakkapel kunnen beïnvloeden. Wil jij direct een globale offerte aanvragen, dan kan dat natuurlijk, maar let wel dat dat altijd slechts een indicatie van de werkelijke kosten zal zijn.

Maatwerk bepaalt de uiteindelijke kosten

Wat een dakkapel gaat kosten is altijd een kwestie van maatwerk. Uiteraard leveren wij standaard dakkapellen op maat, maar de kosten voor montage en afwerking worden voor ieder project specifiek berekend. Gemiddeld zijn de dakkapel kosten van een polyester variant hoger dan een andere soort kunststof dakkapel. De dakkapel kosten zitten met name in het gebruikte materiaal, de gekozen (extra) opties en de constructie van het dak waar de dakkapel op gemonteerd wordt. Omdat polyester een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld trespa, keralit of hout, hoef je minder snel aanpassingen te doen of de dakkapel te schilderen. Op de langere termijn scheelt dat zeker in de kosten.

Maak vandaag nog
een afspraak met ons

Om de kosten voor jouw toekomstige dakkapel precies te kunnen berekenen, komen we graag eens langs om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Een dergelijk adviesgesprek is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak om te weten te komen wat een dakkapel voor jou kan betekenen. 

dakkapel nederweert
dakkapel weert
dakkapel ospel
aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een unieke, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van vijf tot acht weken én kunnen we de montage doen in één dag. Maar daar stoppen we niet: we zijn zo zeker van ons product, dat we garantie op de dakkapel bieden van 15 jaar. Wij bieden de perfecte service, vanaf het eerste advies bij ons in de showroom en het aanvragen van een vergunning, tot aan het intekenen, monteren én de nazorg nadat de dakkapel bij jou op dak gemonteerd is.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces en door het gebruik van hoogwaardig polyester, drukken wij de kosten en kun je een dakkapel laten plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we je snel een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijg je altijd een snelle, professionele plaatsing van jouw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze hoogwaardige prefab polyester dakkapellen. Wij maken de dakkapel uit één geheel prefab in onze werkplaats, waardoor we hem alleen nog maar op jouw dak hoeven te hijsen. Onze monteurs werken hem hoogwaardig af en je bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel en tegen vriendelijke prijs. Hieronder vind je onze werkwijze in zeven stappen.

  1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarbij we jouw wensen bespreken en de technische mogelijkheden van jouw woning bekijken.
  2. We bekijken of er een vergunning nodig is en vragen die, indien nodig, aan.
  3. Vervolgens maken we een offerte en bespreek je deze met een van onze adviseurs, waarna jullie samen de puntjes op de i zetten. 
  4. Na jouw akkoord gaan wij direct voor je aan de slag, de productie duurt vijf tot acht weken.
  5. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en als de productie bijna afgerond is maken we een afspraak om de dakkapel te komen monteren.
  6. Onze monteurs plaatsen de dakkapel binnen één dag op je dak. Geen zorgen, aan het einde van de dag ruimen zij hun rommel op.
  7. Jij kunt aan de slag met het afwerken en inrichten van jouw extra woonruimte! Je hebt 10 jaar garantie op de dakkapel die je hebt laten plaatsen.

Naast maatwerk dakkapellen die we prefab in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kun je bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. Je kunt zo een keuze maken uit rolluiken, kozijnen en meer.

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening moeten houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. Wel zijn we in staat om binnen 24 uur een prijsindicatie te sturen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.