Skip to content

Wij plaatsen binnen 1 dag een dakkapel op uw locatie

Waar kunnen we u mee helpen?

Heb je interesse in een maatwerk dakkapel?

Als u het contactformulier via de website invult, krijgen wij hiervan een mail. Wij zullen z.s.m. via e-mail, met daarin een voorgestelde datum, contact met u opnemen, om bij uw thuis de wensen van uw dakkapel te bespreken en e.e.a. in te meten. Dit nadat wij eventueel al een prijsindicatie aan u hebben afgegeven. Bij de-mail m.b.t. de afspraakbevestiging sturen wij u ook onze dakkapellen brochure mee, zodat u, voordat onze afspraak plaatsvindt, alvast kunt kijken naar de mogelijkheden. U kunt deze brochure ook al downloaden op onze site. 

Zodra wij bij u op locatie komen, maken wij gebruik van een ‘dakkapel inmeetlijst’, daarop noteren wij alle maten en informatie die voor ons van belang zijn om voor u een offerte op te stellen.

Wij doen ons best om binnen 2 weken de offerte per mail te versturen, zodat u alles rustig kunt nalezen.

Bent u akkoord met onze offerte en zijn de gegevens correct? Dan gaan wij over tot het bestellen van de materialen en het inplannen van de montage. Wij brengen u daarna z.s.m. op de hoogte van de montagedatum. Het plaatsen van de dakkapel voeren we uit in slechts 1 werkdag.

Dakkapel Budel
aftimmeren
In één dag geplaatst
14-tm-17-april-2020-2
Productie in eigen werkplaats
14-tm-17-april-2020-3
Ontzorging van A tot Z

Veelgestelde vragen

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een goede, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van 8 tot 16 weken én kunnen we de dakkapel monteren in één dag. Wij bieden service van A tot Z, vanaf onze eerste afspraak bij uw aan huis, tot aan het plaatsen van het dakkapel maar ook als er ooit iets mee is zijn we altijd bereid om u te helpen.

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces bieden we u altijd een scherpe prijs aan. Door de materialen met grote voorraden in te kopen proberen we tussentijdse prijsstijgingen te voorkomen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we u binnen 2 weken een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Dakkapel-Limburg krijgt u altijd een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze werkwijze en voorbereiding van waterdicht maken in de werkplaats. Wij maken het dakkapellen tot 11 meter in onze werkplaats, waardoor we deze alleen nog maar op uw dak hoeven te hijsen. Onze vakmensen werken hem hoogwaardig af en u bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel tegen een concurrerende prijs. Hieronder vind u onze werkwijze in zeven stappen.

  1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek, bij u op locatie, waarbij we uw wensen bespreken en de mogelijkheden van uw aanvraag bekijken.
  2. We bekijken de situatie en berekenen ter plaatsen met u uit hoe groot het dakkapel zal worden. Dient er een constructieberekening plaats te vinden? Hiervoor hebben wij een contactpersoon.
  3. Vervolgens maken we een offerte en kunt u met vragen of wijzigingen hierin, contact opnemen met ons via e-mail.
  4. Na uw ondertekening van de opdrachtbevestiging, gaan wij direct voor u aan de slag, de productie duurt minimaal vijf tot acht weken i.v.m. het bestellen van de ramen / rolluiken.
  5. Als de productie en montage van het dakkapel is ingepland, krijgt u van ons een montagedatum per mail doorgestuurd.
  6. Onze vakmensen plaatsen de dakkapel binnen één dag op u dak.
  7. U kunt aan de slag met het inrichten van uw extra woonruimte! U hebt 10 jaar garantie op de waterdichtheid van het dakkapel die u hebt laten plaatsen door Dakkapel-Limburg.

Naast maatwerk dakkapellen die we in onze eigen werkplaats ontwikkelen, kunt u bij ons ook terecht voor de beste opties en mooiste afwerkingen. U kunt zo een keuze maken uit rolluiken, kozijnen en meer.

Op die vraag kunnen we helaas geen direct antwoord geven. Ieder project is uniek omdat we rekening dienen te houden met afmetingen, kleuren, opties en andere wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tijdens ons gesprek, bij uw thuis, stellen wij u de vraag m.b.t. afvoeren afval. Hierin zijn 3 opties:

  1. U ruimt alles zelf op;

Wij leveren alles veegschoon af en stofzuigen, maar het afval laten wij liggen en dient u zelf af te voeren.

  1. U rijdt met onze vakmensen mee naar de milieustraat;

Wij helpen u met het naar beneden dragen van het afval, leggen/zetten alles op onze aanhangkar en u rijdt achter ons aan/met onze bus mee naar de milieustraat. Het aantal knippen gaat van uw pas af en wij helpen u met het deponeren van het afval bij de milieustraat en zetten u daarna thuis af.

  1. Wij ruimen alles op en voeren het afval voor u af.

U hoeft zelf niets te doen, wij zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd en het afval wordt afgevoerd.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.