Skip to content

Dakkapel laten maken in Leveroy

Waar kunnen we u mee helpen?

Dakkapel Leveroy

Bent u van plan om een dakkapel te laten bouwen in Leveroy, Limburg? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Dakkapel-Limburg is uw beste keuze.

Wat zijn uw ideeën voor de zolderruimte? Droomt u van een speelkamer of slaapkamer voor uw kinderen? Heeft u behoefte aan een thuiskantoor? Of wilt u gewoon een ruimere badkamer?

Een dakkapel voegt niet alleen extra ruimte toe aan uw huis, maar zorgt ook voor meer natuurlijk licht, waardoor uw woonervaring wordt verbeterd. Of u nu denkt aan een prefab dakkapel van hout, kunststof, zink of aluminium, met of zonder rolluik, Dakkapel Limburg kan uw droom realiseren.

Bij de meeste van onze dakkapellen maken we overstekken, hoewel de keuze hiervoor bij u ligt. Meestal ontwerpen we de overstekken zodanig dat eventuele rolluiken aan de voorkant kunnen worden weggewerkt en dat we aan de zijkanten een discrete afvoer kunnen realiseren. Soms is het echter niet mogelijk om overstekken te maken, bijvoorbeeld vanwege vergunningseisen, de esthetiek die de buren wensen, of het type woning.

Naast de traditionele dakkapellen met verticale ramen en een plat dak, bieden we ook Velux dakkapellen met serredaken aan. Deze serredaken bestaan uit verschillende dakramen, wat resulteert in maar liefst drie keer meer natuurlijk lichtinval.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.