Skip to content

Dakkapel laten maken in Panningen

Waar kunnen we u mee helpen?

Dakkapel Panningen

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een dakkapel te laten bouwen in Budel, Noord-Brabant? Dan is Dakkapel-Limburg de juiste keuze voor u.

Wat zijn uw dromen voor de zolderruimte? Wilt u deze omtoveren tot een speelkamer of slaapkamer voor uw kinderen? Of wellicht overweegt u een kantoorruimte of een uitgebreidere badkamer? Een dakkapel biedt niet alleen extra ruimte, maar ook meer natuurlijk licht, waardoor uw woonervaring wordt verbeterd. Of u nu de voorkeur geeft aan een prefab dakkapel van hout, kunststof, zink of aluminium, met of zonder rolluik, Dakkapel Limburg kan uw dromen werkelijkheid laten worden.

Onze meeste dakkapellen worden met overstekken gebouwd, hoewel de keuze hiervoor bij u ligt. Meestal ontwerpen we de overstekken zo dat eventuele rolluiken aan de voorkant kunnen worden weggewerkt, en we hebben ook mogelijkheden om afvoeren aan de zijkanten te verbergen. Soms kan het echter voorkomen dat een overstek niet kan worden gerealiseerd, bijvoorbeeld vanwege vergunningseisen, esthetische overwegingen van de buren of het type woning.

Naast de traditionele dakkapel met een verticaal raam en een plat dak, bieden we ook de mogelijkheid van een Velux dakkapel serre. Deze variant bestaat uit verschillende dakramen, waardoor er tot wel 3 keer meer natuurlijk licht naar binnen komt.

Liever teruggebeld worden?

Laat dan een terugbelverzoek achter door je je gegevens aan ons door te geven via het formulier. Een van onze adviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.